HIPP HIPP HURRA!

5/19/14

Norjalaisten kanssa veljeilyllä voi olla monenlaisia seuraamuksia. Esimerkiksi tänä viikonloppuna löysin itseni juhlimasta naapurimaan 200-vuotispäivää. Monikansallinen joukkiomme kokoontui ensin puistoon paistattelemaan päivää, mutta varsinaiset bileet alkoivat superkivalla takapihalla Lewishamissa.

Tulella leikkiminen (tuikkujen sytyttely ja grillin kanssa taisteleminen) oli miesten heiniä.

Sillä välin me tytöt katsoimme oikeudeksemme nauttia kesäsäästä ja siemailla boolia. En muuten vieläkään tiedä, miksi meillä oli tarrat otsassa. Itse nimittäin vastaanotin puistoon saapuessani oranssin apinan naamaani sen kummempia kyselemättä.

Tiedättehän sen pelin, jossa jokaiselle laitetaan otsaan lapulla jonkun tunnetun henkilön nimi? Me mentiin astetta pidemmälle ja päätettiin hyväksyä lappuihin mitä tahansa. Itse olin Asdan maapähkinävoi. Tarroillekin tuli yllättäen käyttöä.

Magda tarjoili jokaiselle shotin. Hipp hipp hurra!

Pitkän taistelun jälkeen grillikin lämpeni.

Illan pimetessä kuvanlaatu huononi, mutta meno parani. Takapiha oli valaistu tuikuilla ja ympärillä hälisi kasoittain ihania ihmisiä. Ja oi sitä tunnetta, kun ekaa kertaa koko vuonna pystyi istumaan ulkona t-paidassa vielä illallakin!

Olen jo aiemmin ollut sitä mieltä, että norjalaisten kanssa kannattaa ystävystyä, mutta nyt olen lopullisen vakuuttunut. Sen lisäksi, että ne on tosi ihania ja hyvää seuraa, osaa ne näköjään myös järjestää loistavia itsenäisyyspäivän grillibileitä. Meillä suomalaisilla on onneksi vielä puoli vuotta aikaa suunnitella vastaiskua.

I have thought for a while already that it's good to be friends with Norwegians, but now I'm convinced. In addition to the fact that they're super lovely people and great company, they apparently know how to throw a great national day barbecue party! Luckily we Finns still have half a year to plan our comeback...

4 comments:

iisa said...

kenellä on noin ihana takapiha!! mäkin haluun tunnelmavalaistuihin grillijuhliin :-(

Anonymous said...

Lähes täydellistä - vain lettuorja puuttuu!

Äiti

lauren, curious constellation said...

Looks like you had a fantastic time!

Alina said...

iisa: Jacquelinella ja Magdalla!

Äiti: Ensi kerralla Ville pannun varteen.

lauren: I really had! :)