CLOUDY DAY IN KENSINGTON GARDENS

4/24/14

Näin vierähti viimeisen lomapäivän ilta, Notting Hillin kulmilla ja Kensington Gardensissa vaellellen. Lienevätkö syynä puihin loman aikana putkahtaneet lehdet vai ihanat kesästä muistuttavat kukkaistuoksut, mutta olo oli kuin lomamatkalla Keski-Euroopassa.

Ilta oli tosi harmaa, mutta en usko, että mikään sää voi lannistaa minua hetkeen. Niin hurmiossa olen ollut tästä vihreydestä ja riittoisasta päivänvalosta aina siitä asti, kun Piccadilly linen junan ovista leyhähti vaunuun kesäinen tuoksu matkalla lentokentältä kotiin.

Taidehörhöilyä Marin kanssa.

Mystiset poseeraukset eivät ole kaikille, joten osan meistä on vain tyydyttävä chillailemaan puunrungolla. Oon kyllä tosi iloinen, että otin kerrankin kameran mukaan. Täällä päin maailmaa järkkäriä on tullut kannettua messissä paljon harvemmin, vaikka sen pitäisi olla varmaan päin vastoin. Vai mitä tuumitte? Voin kuitenkin luvata lisää kuvia tältä samalta päivältä, sillä säästin katumaisemat erilliseen postaukseen!

Nyt pitäisi kuitenkin varmaan alkaa hivuttautua kohti unten maita. Koulua on takana nyt kaksi päivää ja sen kyllä tuntee... Luulen, että venyttely ja hyvät yöunet on tässä vaiheessa se juttu.

PS. Vielä ehtii laittaa kysymyksiä! Yritän väsäillä vastaukset joko viikonloppuna tai ensi viikolla.

It was good to arrive in London and smell the summer-like air every time the doors of the Piccadilly Line train opened near the airport. All the leaves and flowers had appeared while I was in Finland, and strolling around Kensington Gardens felt like a holiday in central Europe.

Anyway, holidays are now over and I can really feel that I'm back in school... I think stretching and a good night sleep are my key to happiness at the moment, so good night!

1 comments: