PORTOBELLO ROAD

12/1/13

Arkipäivinä tästä tytöstä on tyyli kaukana. Tanssiopintojen varjopuoli ovat lähes päivittäiset tyylirikokset, kun pyyhällän aamuisin Greenwichin läpi treenihousut kengänvarsiin sullottuna, tukka kiinni sutaistuna ja meikittömällä naamalla. Oi että farkut, hameet ja ripsiväri osaavatkin ilahduttaa viikonloppuisin!

Ylläoleva rento yhdistelmä valikoitui shoppailuasuksi Portobello Road Marketille, missä kävin eräänä lauantaina kiertelemässä Iisan ja Oonan kanssa. Lisää kuvia tyttöjen visiitistä luvassa pian! Nyt kutsuvat kuitenkin suihku ja sänky, sillä huomenna täytyy ehtiä koululle ihmisten aikaan. Ensimmäisen arvioitavan tehtävän, eli soolokoreografian näyttö on nimittäin keskiviikkona, ja hiomista riittää vielä... Hauskaa viikonlopun loppua!


On weekdays I'm anything but stylish. The dark side of dance studies are almost daily fashion crimes. I usually zoom past Greenwich wearing sweatpants, hair tied up, without make up. You can't believe how good it feels to wear jeans or skirts and put on some mascara on weekends!

The casual outfit above is what I wore to Portobello Road Market, when I went shopping with Iisa and Oona. More photos of these girls' visit coming up soon! Now I really need to go to bed, so I'll be able to wake up early enough to get to school tomorrow. My first real assesment, which is a solo choreography, is due on Wednesday, and there is still stuff to work on... Have a good rest of the weekend!

6 comments:

Anonymous said...

voisitko kertoa jossain vaiheessa vähän enemmän siitä sun tanssiopioskelustas siellä :-) kiinnostais kuulla !

Alina said...

Joo, suunnitelmissa on! Jos on jotain erityistä, mitä haluaisit tietää, niin kysy vaan! Osaan sitten kertoa oikeista asioista :)

moustachic said...

nice!!

moustachic ♡
www.moustachic.com
Facebook.com/moustachic
Twitter/Instagram: @moustachic

ANDYSTYLE said...

pretty look )

http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

alice said...

Moikka!
Oon seurannu sun blogia jo pari vuotta ja mun on pitänyt jo jonkin aikaa kysellä asioita, mutta se on aina unohtunut ja jäänyt odottamaan. Nyt kun tauon jälkeen pistit merkintää ja sain muistutuksen siitä, että oot muuttanu Lontooseen niin voisin hetisuoraan kirjoittaa niin ei unohdu enää uudestaan :D
Jos yhtään viitsit tai jaksat niin voisitko hieman selittää tarkemmin tuosta Lontooseen muuttamisesta, asumisesta siellä ja hintatasosta yms. perusjutuista? Oon itse ollut Lontoossa kerran ja kesällä menossa toista kertaa, mutta se on hyvin erilainen kokemus kuin siellä asuminen. Itse haen vuoden päästä opiskelemaan Lontooseen ja hyvällä tuurilla jo 2015 syksyllä sinne lähden toteuttamaan unelmaa.

Kiitos jo näin etukäteen,

Alice

Alina said...

alice: Voisin tehdä tästä vaikka ihan erillisen postauksen, jos kiinnostuneita löytyy!

Lyhyesti sanottuna voin näin ensialkuun kertoa, että asuminen on täällä kallista ja talot usein aika huonokuntoisia. Yksin asumista ei kannata tavallisen opiskelijan edes suunnitella, mutta esim. tää meidän viiden hengen kommuuni toimii tosi hyvin! Asutaan rauhallisella alueella kolmikerroksisessa talossa, jossa jokaisella on oma makuuhuone. Vuokraa menee kuukaudessa 560 puntaa per naama. Meidän talo onkin tosi hyväkuntoinen verrattuna siihen, mitä monella kaverilla on, mutta saadaan maksaa vähän enemmän.

Muutto tapahtui niin, että meitsi ja 50 kiloa tavaraa (=vaatteita) lensi Lontooseen hostelliin, ja sieltä sitten viiden päivän asuntometsästyksen jälkeen tänne, kotiin. Asia, mikä kannattaa asunnon löydyttyä ensimmäisenä tehdä, on pankkitilin hankkiminen. Sen jälkeen pääsee hankkimaan puhelinliittymät, netin, yms.

Yhden asian voin vielä sanoa: kaikki ei ole niin monimutkaista, kuin miltä se vielä Suomessa vaikuttaa, mutta toisaalta matkalla voi tulla yllätyksiä (esim. nettiliittymä alkaa toimimaan vasta 2,5kk päästä sopimuksen tekemisestä)...